search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Basket (1)

Moderní postel Bonaldo Basket

Cena od 95 233 Kč

Poptat produkt
Basket (1)

Moderní postel Bonaldo Basket

Moderní čalouněná postel od italského výrobce Bonaldo. Jedinečný a osobitý spací prostor.

Bonaldo je renomovaný italský výrobce nábytku, známý svým inovativním designem, vysokou kvalitou a precizním řemeslným zpracováním.
Společnost se specializuje na vytváření moderních, funkčních a esteticky působivých kusů nábytku, které často kombinují nekonvenční materiály a odvážné barevné palety. Díky spolupráci s předními světovými designéry se Bonaldo pravidelně objevuje na mezinárodních výstavách a získává prestižní ocenění za svůj kreativní přístup a designérskou dokonalost.

Postel Basket přináší unikátní čelo postele navržené kalibrováním velkých tvarů s měkkými, obklopujícími liniemi. Tato dvoulůžková postel je potažena látkou, kůží nebo ekokůží, která je zcela snímatelná. Design nabízí mnoho variant: kromě modelu Basket tu je také verze Basket plus, která disponuje sofistikovanými záhyby na čele postele. Basket a Basket plus jsou také k dispozici ve verzi "open": praktická jednotka poskytuje cenný další prostor pro uložení přehozů, polštářů a všeho potřebného pro ložnici.

  • Unikátní Design: Čelo postele Basket nabízí jedinečný design, který kombinuje velké tvary s měkkými, obklopujícími liniemi, pro pocit luxusu a pohodlí.

  • Široká Škála Materiálů: Postel je k dispozici s potahem z látky, kůže nebo ekokůže, díky čemuž si můžete vybrat materiál, který nejlépe odpovídá vašemu osobnímu stylu a preferencím.

  • Variace Designu: Vedle základního modelu Basket je k dispozici také Basket plus s sofistikovanými záhyby na čele postele, které přidávají další rozměr do designu.

  • Verze "Open": Oba modely, Basket a Basket plus, jsou dostupné také ve verzi "open", která poskytuje praktický úložný prostor pro uložení přehozů, polštářů a dalších potřebných věcí v ložnici.

Postel je dodávána bez roštu a matrace. Ve verzi open je rošt již v ceně postele

Rozměry

Dle vámi zvolené varianty viz. katalog nebo technický list

Čalounění

Na výběr z mnoha druhů látek, kůží a eko kůží

Podnož

Dřevěné nohy v barvě antracit

Polštáře

K postelím si můžete dokoupit dekorativní polštáře a přehozy.

Matrace

K dispozici je několik typologií matrací, včetně různých výšek, které si můžete vybrat podle vašich preferencí a potřeb.

Úložné prostory

Za příplatek je možné objednat postel s možností úložných prostor

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Styl: Moderní Katalogové číslo: LBKQ
Značka: Bonaldo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Bonaldo - Night