search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Camillo

Moderní němý sluha se zrcadlem Bonaldo Camillo

Cena od 69 914 Kč

Poptat produkt
Camillo

Moderní němý sluha se zrcadlem Bonaldo Camillo

Moderní němý sluha od italského výrobce Bonaldo. Luxusní doplňky, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každého prostoru.

Camillo (4) Camillo (3) Camillo (2)

Bonaldo je renomovaný italský výrobce nábytku, známý svým inovativním designem, vysokou kvalitou a precizním řemeslným zpracováním.
Společnost se specializuje na vytváření moderních, funkčních a esteticky působivých kusů nábytku, které často kombinují nekonvenční materiály a odvážné barevné palety. Díky spolupráci s předními světovými designéry se Bonaldo pravidelně objevuje na mezinárodních výstavách a získává prestižní ocenění za svůj kreativní přístup a designérskou dokonalost.

Němý sluha Camillo  je stylovým a funkcionalitou nabitým doplňkem do vaší domácnosti. Jeho jednoduchý, avšak elegantní design jej činí skvělým řešením pro ty, kdo hledají praktický a zároveň vkusný způsob organizace svých každodenních potřeb.

Luigio doplněn o zrdcadlo má kompaktní rozměry, což ho činí ideálním pro malé prostory. Jeho konstrukce zajišťuje stabilitu a pevnost, zatímco čisté linie a neutrální barvy mu umožňují snadno se sladit s různými typy interiérů.

Rozměry

Š 90 cm x H 55 cm x V 171 cm

Konstrukce

Kovová

Materiál

Keramická deska

Poptávkový formulář

Styl: Moderní Katalogové číslo: JODE
Značka: Bonaldo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Bonaldo - Night