search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Coseno

Moderní toaletní stolek Bonaldo Coseno

Cena od 68 150 Kč

Poptat produkt
Coseno

Moderní toaletní stolek Bonaldo Coseno

Moderní toaletní stolek od italského výrobce Bonaldo. Luxusní stolky, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každého prostoru.

Coseno Coseno plus (2) Coseno plus (1) Coseno (3) Coseno (2)

Bonaldo je renomovaný italský výrobce nábytku, známý svým inovativním designem, vysokou kvalitou a precizním řemeslným zpracováním.
Společnost se specializuje na vytváření moderních, funkčních a esteticky působivých kusů nábytku, které často kombinují nekonvenční materiály a odvážné barevné palety. Díky spolupráci s předními světovými designéry se Bonaldo pravidelně objevuje na mezinárodních výstavách a získává prestižní ocenění za svůj kreativní přístup a designérskou dokonalost.

Toaletní stolek Coseno je elegantním a praktickým doplňkem do vaší ložnice nebo koupelny. Jeho design se vyznačuje sofistikovanými liniemi a kvalitními materiály, které dodávají prostoru luxusní vzhled.

Coseno je typicky vybaven jedním zrcadlem, což umožňuje pohodlné líčení. Jeho kompaktní rozměry ho činí ideálním pro menší prostory, zatímco jeho nadčasový design mu umožňuje snadno se sladit s různými typy interiérů.

Tento toaletní stolek je vyroben s důrazem na detail a kvalitu zpracování, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a spolehlivost. S toaletním stolem Venus přinese do vaší ložnice nejen praktickou funkci, ale i šarm a eleganci.

Je možné objednat i ve variantě PLUS se zásuvkou.

Rozměry

Š 160 cm x H 49 cm x V 136/74 cm

Podnož

Kovová

Deska

Dřevěná v dekoru ořech Canaletto nebo kartáčovaný tmavý dub

Poptávkový formulář

Styl: Moderní Katalogové číslo: JO44
Značka: Bonaldo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Bonaldo - Night