search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

daniela1

Klasická obývací stěna Tonin Casa Daniela

Cena od 367 864 Kč

Poptat produkt
daniela1

Klasická obývací stěna Tonin Casa Daniela

Klasická obývací stěna od italského výrobce Tonin Casa. Jedinečný a osobitý design. Kompozici obývací stěny lze přizpůsobit vašim požadavkům.

daniela1 daniela3 daniela2 daniela0

Syntéza vášně, řemeslné zručnosti, funkčnosti a nových trendů v oblasti designu, Tonin Casa přináší světu krásu svých výrobků, 100 % vyrobených v Itálii.

Duchem a tváří obývacího pokoje je kvalitní obývací stěna. Celý pokoj bude působit útulně a vybaveně. Obývací stěna Daniela v klasickém stylu obsahuje několik prvků ve formě skříněk, zásuvek a polic, které můžete vidět na fotografii nebo přiloženém katalogu. Dominantou této kompozice je televizní stolek s úložným prostorem.

Většina komponentů je vyrobena z mořeného masivního dřeva. Za příplatek je možný speciální lakovaný nátěr. Obývací stěna je modulární a můžeme vám ji navrhnout a sestavit dle vašeho přání. V ceně této kompozice nejsou doplňky na fotografii.

Nabízený produkt je možné individuálně přizpůsobit vašim požadavkům. Použitý materiál je ekologický, bez obsahu volného formaldehydu a toxických látek.

Rozměry

Š 310 x H 58 x V 209 cm

Ke stažení:

Poptávkový formulář

Styl: Klasika Katalogové číslo: DANIELA - 330
Značka: Tonin Casa Doba dodání: 6-8 týdnů
Kolekce: Tonin Casa - Klasika - Day