Powered by Smartsupp
search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

w-Panama-21

Moderní zahradní barová židle Talenti Panama

Cena od 15 976 Kč

Poptat produkt

Moderní zahradní barová židle Talenti Panama

Moderní venkovní židle od italského výrobce Talenti. Luxusní sezení, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každé zahrady.

Talenti je italský výrobce nábytku, který je známý pro svou kvalitní venkovní nábytkovou produkci. Společnost byla založena v roce 2004 a rychle si získala reputaci díky inovativnímu designu, který kombinuje funkčnost a eleganci. Talenti spolupracuje s renomovanými designéry, aby vytvořil moderní a stylové kolekce, které odpovídají různým vkusům a potřebám zákazníků. Jejich nábytek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost i při venkovním používání. Firma klade velký důraz na udržitelnost a používá ekologicky šetrné výrobní postupy.

Kolekce Panama je zrozená z touhy evokovat pohyb palem ve větru od moře a hladkost kamenů tvarovaných vodou Kkolekce představuje židle, lounge křesla, stoličky, lehátka, pufy a pohovky s širokými tvary, kde linie propletených lan, skrze které pronikají sluneční paprsky, vytvářejí hru světel a stínů.

Barová židle z kolekce Panama je ideálním řešením pro čas strávený s přáteli. Hliníková konstrukce je lehká a je zdobena šňůrami ze syntetického lana, které vyjadřují veškerou eleganci kolekce, aniž by kompromitovaly funkčnost výrobku. Je možné dokoupit polstrování s tkaninami 100 % outdoor, dostupné v různých barvách, dokončuje vzhled a dodává osobitost a eleganci.

Výplet

Syntetické lano

Rozměry

šířka 54 cm x hloubka 50 cm x výška 90 cm (výška sedu 76 cm)

Podnož

Hliníková v barvách viz. technický list

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Telefon*
Styl: Zahrada Katalogové číslo: PANSGA-TO
Značka: Talenti Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Talenti - Panama