Powered by Smartsupp
search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

171204_CAMEL_Catalogo_AIDA_pag_07_02147

Barokní jídelní rozkládací stůl Camelgroup Aida Day Rotondo

Cena od 37 211 Kč

Poptat produkt

Barokní jídelní rozkládací stůl Camelgroup Aida Day Rotondo

Barokní jídelní stůl od italského výrobce Camelgroup. Luxusní jídelní stůl, který vám vytvoří elegantní prostor a dobrou náladu každý den.

Bohaté a vzácné detaily vyzdvihují luxusní vlastnosti jídelny AIDA. Jedinečný produkt, kde se kreativní fantazie Made in Italy setkává s vkusem člověka, který má rád domácí atmosféru plnou kouzla a majestátnosti.

Jídelní stůl Aida krémovo-zlatý s rozkladem je bytelný, prostorný a má dlouhou životnost. Jeho povrch je ve vysokém lesku a je zdobený řeckými ornamenty. Při kontrole rozměrů zároveň myslete na to, že kolem jídelního stolu potřebujete alespoň metr volného místa. 

Deska jídelního stolu je zdobena jak po obvodu, tak i na středové části. Mezi oběma polovinami a prodlužovacím panelem není žádné viditelné přerušení desky. Dvě zdobené nohy mají kulatý tvar s řeckým prstencem podobným stylu Versace.

Vyrábí se pouze v jednom barevném provedení. Součástí balení je i přídavná deska, která není nedílnou součástí stolu a je třeba mít pro ni odkládací místo. Použitý materiál je ekologický, bez obsahu volného formaldehydu a toxických látek. 

Podnož

Podstava (2 dřevěné nohy)

Rozměry

Š 110 (po rozkladu 148 cm) x H 110 x V 78 cm

Stolová deska

Lesklé lamino

Ke stažení:

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Telefon*
Styl: Baroko Katalogové číslo: 152TAV.04PI
Značka: Camelgroup Doba dodání: 4-8 týdnů
Kolekce: Camelgroup - Aida Day