search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

02f-qeeboo-piero-fasanotto-michele-branca-scottie-design-stefano-giovannoni-black

Moderní lampa Qeeboo Scottie

Cena od 6 501 Kč

Poptat produkt

Moderní lampa Qeeboo Scottie

Moderní doplňky značky Qeeboo, které vnáší hravost a originalitu do různých interiérů. Ikonické produkty, které spojují odvážný styl a inovativní technologie pro jedinečný vzhled každého prostoru.

Qeeboo je italská designová značka, kterou v roce 2016 založil renomovaný designér Stefano Giovannoni. Specializuje se na inovativní a hravé interiérové doplňky a nábytek, které kombinují moderní technologie s originálním, hravým a přístupným designem. Výrobky Qeeboo často využívají ikonické tvary a odvážné barvy, čímž vytvářejí nezapomenutelné kousky, které oživují jakýkoli prostor.

Osvětelní Scottie značky Qeeboo je zábavné a originální designové osvětlení, které přináší ikonický tvar skotského teriéra do interiérového designu. Tento hravý kousek, navržený Stefano Giovannonim, slouží nejen jako praktická stolní lampa, ale také jako stylový dekorativní prvek. Scottie svým minimalistickým tvarem a moderním designem zapadá do různých stylů interiéru, od moderních až po eklektické. Je vyroben z kvalitního materiálu a jeho jemné světlo vytváří příjemnou atmosféru. Scottie je ideální volbou pro ty, kteří hledají nevšední kombinaci funkčnosti a hravého designu. Toto osvětlení nabízíme ve dvou barevných variantách - černá nebo bílá. 

Rozměry

Š 24 x H 45 x V 37 cm

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Telefon*
Styl: Moderní Katalogové číslo: 34001BL
Značka: Qeeboo Doba dodání: 6-8 týdnů
Kolekce: Qeeboo - osvětlení