search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Deep charm_Kumo (1)

Moderní konferenční stolek Bonaldo Kumo

Cena od 14 048 Kč

Poptat produkt
Deep charm_Kumo (1)

Moderní konferenční stolek Bonaldo Kumo

Moderní konferenční stolek od italského výrobce Bonaldo. Luxusní stoly, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každého prostoru.

Kumo (6) Kumo (5) Kumo (4) Kumo (3) Soft Island_Kumo_Roll (2) Peanut B.X._Kumo Lovy armchair bergere_Kumo Kumo (5) Kumo (2)

Bonaldo je renomovaný italský výrobce nábytku, známý svým inovativním designem, vysokou kvalitou a precizním řemeslným zpracováním.
Společnost se specializuje na vytváření moderních, funkčních a esteticky působivých kusů nábytku, které často kombinují nekonvenční materiály a odvážné barevné palety. Díky spolupráci s předními světovými designéry se Bonaldo pravidelně objevuje na mezinárodních výstavách a získává prestižní ocenění za svůj kreativní přístup a designérskou dokonalost.

Konferenční stolek Kumo je spojením elegance a funkčnosti, které zdobí každou místnost a zároveň nabízí praktické využití pro každodenní potřeby. Jeho moderní design a čisté linie přinášejí do prostoru sofistikovanou atmosféru a estetickou přitažlivost.

Stůl je vyroben z kvalitních materiálů, které zaručují odolnost a dlouhou životnost. Jeho robustní konstrukce a pevná základna zajišťují stabilitu a spolehlivost, což je dělá ideální volbou nejenom pro konferenční místnosti, ale i pro domácí pracovny a obývací pokoje.

Stolek je dostupný v několika variantách viz. katalog a technický list.

Rozměry

Dle vámi vybrané varianty viz. technický list a katalog

Podnož

Kovová

Deska

Dřevěná, keramická, kovová nebo mramorová

Poptávkový formulář

Styl: Moderní Katalogové číslo: JOCV
Značka: Bonaldo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Bonaldo - Living