search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Universe of feeling_Optic

Moderní knihovna Bonaldo Optic

Cena od 56 258 Kč

Poptat produkt
Universe of feeling_Optic

Moderní knihovna Bonaldo Optic

Moderní knihovna od italského výrobce Bonaldo. Luxusní knihovny, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každého prostoru.

Optic (1) Optic (3) Optic (2)

Bonaldo je prestižní italská značka specializující se na designový nábytek, který kombinuje moderní estetiku s funkčností. Jejich sortiment zahrnuje stylové stoly, židle, postele a další nábytkové prvky, které jsou vyráběny s důrazem na detail a vysokou kvalitu materiálů. 

Knihovna Optic je stylový a funkční kus nábytku, který kombinuje moderní design s praktickým využitím. Tato knihovna nabízí dostatek úložného prostoru pro knihy, dekorace či jiné osobní předměty. Model Optic nadchne všechny čtenáře a milovníky designu, je ideální volbou pro ty, kteří hledají originální a sofistikovaný doplněk do svého domova či kanceláře.

Knihovna Optic je složena ze dvou kovových rámů, které knihovně dodávají 3D efekt. Umožňuje tedy různé rozložení v prostoru - vedle sebe, překrývající se nebo ve středu místnosti s uspořádáním L jako předěl v místnosti. Použitý materiál je ekologický, bez obsahu volného formaldehydu a toxických látek.

Materiál

Kov

Rozměry

Š 136 x H 42 x V 170 cm

Poptávkový formulář

Styl: Moderní Katalogové číslo: L732
Značka: Bonaldo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Bonaldo - Living