search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Blush (1)

Moderní komoda Bonaldo Plush

Cena od 132 836 Kč

Poptat produkt
Blush (1)

Moderní komoda Bonaldo Plush

Moderní příborník od italského výrobce Bonaldo. Luxusní komody, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každého prostoru.

Blush Blush (3) Blush (2)

Bonaldo je renomovaný italský výrobce nábytku, známý svým inovativním designem, vysokou kvalitou a precizním řemeslným zpracováním.
Společnost se specializuje na vytváření moderních, funkčních a esteticky působivých kusů nábytku, které často kombinují nekonvenční materiály a odvážné barevné palety. Díky spolupráci s předními světovými designéry se Bonaldo pravidelně objevuje na mezinárodních výstavách a získává prestižní ocenění za svůj kreativní přístup a designérskou dokonalost.

Příborník Blush je moderním a stylovým doplňkem pro vaši domácnost. Je hodesign se vyznačuje čistými liniemi a minimalistickou estetikou, která dodává prostoru elegantní vzhled.

Blush nabízí praktický úložný prostor ve formě dvou skříněk se 4 dveřmi s poličkami, což umožňuje snadné uskladnění potřebných věcí v různých místnostech vašeho domova. Je ideální pro použití v ložnicích, obývacích pokojích, jídelnách nebo v chodbách.

Tato komoda je vyrobena z kvalitních materiálů s důrazem na detail a kvalitu zpracování, což zajišťuje její dlouhou životnost a spolehlivost. S komodou Groove získáte nejen praktický a funkční kousek nábytku, ale i elegantní designový prvek, který oživí vaši domácnost a usnadní vám organizaci prostoru.

Na výběr ze 2 typů podnoží.

Rozměry

Š 225 cm x H 45 cm x V 59/71 cm

Materiál

Dřevo

Podnož

Kovová

Poptávkový formulář

Styl: Moderní Katalogové číslo: MO86
Značka: Bonaldo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Bonaldo - Dinning,
Bonaldo - Living