search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Dining-Room-Furniture_Tables_Aris-Dining-Table_1706196553_LE_auto_x2

Glamour jídelní stůl Camelgroup Krystal Day Aris

Cena od 49 364 Kč

Poptat produkt

Glamour jídelní stůl Camelgroup Krystal Day Aris

Glamour jídelní stůl od italského výrobce Camelgroup. Luxusní jídelní stoly, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každého prostoru.

Jídelní stůl Aris od značky Camelgroup je elegantním ztělesněním glamour stylu, který dodá každé jídelně luxusní a sofistikovaný vzhled. Tento stůl je navržen s důrazem na detail, kvalitní materiály a atraktivní design. Masivní konstrukce stolu je doplněna lesklou povrchovou úpravou, která odráží světlo a přidává prostoru na eleganci. Jemné linky a zpracování podtrhují jeho moderní vzhled, zatímco zdobené detaily odkazují na klasický glamour styl. Stůl Aris je ideálním středobodem pro slavnostní večeře i každodenní stolování, kde se setkává krása s funkčností.

Povrchová úprava v oblíbeném MedBleu provedení dodává stolu sofistikovaný lesk a vysokou odolnost, která zaručuje jeho dlouhou životnost. Stůl nabízíme ve dvou délkách a ke každému z nich je v ceně zahrnutá i přídavná deska, které stůl prodlouží o 45 cm.

Rozměry

Š 160/200 x H 101,5 x V 76 cm

Podnož

Kov

Stolová deska

MDF deska

Ke stažení:

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Telefon*
Styl: Glamour Katalogové číslo: 178TAV.30MB
Značka: Camelgroup Doba dodání: 4-8 týdnů
Kolekce: Camelgroup - Krystal day - jídelna