search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

800x600 Allium (1)

Moderní zahradní květináč Ethimo Bulbi Allium

Cena od 21 236 Kč

Poptat produkt
800x600 Allium (1)

Moderní zahradní květináč Ethimo Bulbi Allium

Moderní venkovní květináč od italského výrobce Ethimo. Luxusní venkovní dekorace, které přinášejí rafinovaný prvek do každé zahrady.

allium_750x800_1

Ethimo je značka zahradního nábytku a doplňků, která spojuje tradiční řemeslné techniky s moderním designem, přinášející eleganci do venkovních prostor. Jejich produkty jsou známé pro svou kvalitu, pohodlí a estetiku, která přináší do zahrad a teras vzduch italského stylu. 

Květináče Bulbi od značky Ethimo jsou elegantním spojením funkcionality a designu pro venkovní prostory. Jejich moderní a minimalistický vzhled dodává eleganci zahradám a terasám, zatímco kvalitní materiály zaručují jejich odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Díky různým velikostem a provedením poskytují možnost kreativního aranžování rostlin a květin, čímž přinášejí do exteriéru svěžest a harmonii.

Tento nadčasový betonový květináč nabízíme ve třech barevných provedení. K tomuto květináči lze přikoupit betonovou stolovou desku nebo doplňkový květináč Crocus. Řemeslné zpracování dodává jejich povrchu neobvyklou texturu, zdůrazňující, jak pevný a jedinečně nedokonalý je každý prvek.

Rozměry

⌀ 50 - 65 x V 67 cm

Ke stažení:

Poptávkový formulář

Styl: Zahrada Katalogové číslo: BUALCS04
Značka: Ethimo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Ethimo - zahradní nábytek