search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

qeeboo-nami-armchair-stefano-giovannoni-01b--terracotta

Moderní křeslo Qeeboo Nami

Cena od 19 275 Kč

Poptat produkt

Moderní křeslo Qeeboo Nami

Moderní doplňky značky Qeeboo, které vnáší hravost a originalitu do různých interiérů. Ikonické produkty, které spojují odvážný styl a inovativní technologie pro jedinečný vzhled každého prostoru.

Qeeboo je italská designová značka, kterou v roce 2016 založil renomovaný designér Stefano Giovannoni. Specializuje se na inovativní a hravé interiérové doplňky a nábytek, které kombinují moderní technologie s originálním, hravým a přístupným designem. Výrobky Qeeboo často využívají ikonické tvary a odvážné barvy, čímž vytvářejí nezapomenutelné kousky, které oživují jakýkoli prostor.

Křeslo Nami značky Qeeboo je stylovým a komfortním doplňkem, který přináší do vašeho interiéru pocit pohody a elegance. Jeho design, inspirovaný přírodními formami, se vyznačuje jemnými liniemi a zaoblenými tvary, které vytvářejí útulnou atmosféru. Vyrobeno z kvalitních materiálů, křeslo je dostupné v široké škále barev a textur, což umožňuje snadné přizpůsobení vašemu osobnímu stylu. Ergonomická konstrukce zajišťuje maximální pohodlí, ideální pro relaxaci, čtení nebo odpočinek. Křeslo Nami není jen praktickým kusem nábytku, ale také výrazným designovým prvkem, který obohatí jakýkoli prostor a dodá mu jedinečný šarm.

Rozměry

Š 107 x H 107 x V 74 cm

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Telefon*
Styl: Moderní Katalogové číslo: 65001TE
Značka: Qeeboo Doba dodání: 6-8 týdnů
Kolekce: Qeeboo - sezení