Powered by Smartsupp

Vážení zákazníci, ve dnech 12.-19.8. máme celozávodní dovolenou. Vaše objednávky a dotazy budou zpracovány po našem návratu. Děkujeme za vaše porozumění.

search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

living-rooms-sofas-gregory_oen_3456

Moderní modulární sedací souprava Doimo Gregory

Cena od 79 065 Kč

Poptat produkt
living-rooms-sofas-gregory_oen_3456

Moderní modulární sedací souprava Doimo Gregory

Sedací soupravy od italského výrobce Doimo. Čalouněné sedací soupravy jsou modulární a plně konfigurovatelné dle vašich požadavků.

Italská firma Doimo Salotti byla založena v roce 1968 a za více než padesát let se stala předním výrobcem čalouněného nábytku. Její výrobní závod v provincii Treviso pokrývá plochu 25 000 čtverečních metrů a nabízí široký sortiment produktů včetně látkových a kožených pohovek, rozkládacích pohovek a křesel. Doimo Salotti klade důraz na harmonii mezi kreativitou a průmyslovým rozvojem, což dokazuje její neustálý vývoj a inovace v oblasti materiálů a designu. Firma exportuje své výrobky po celém světě, přičemž "Made in Italy" je symbolem kvality a elegance.

Autentický příklad nábytku, který dokáže zvýraznit jakékoli prostředí od městského a minimalistického šiku až po severský a racionální styl, je rozhodně pohovka Gregory. Tvar pohovky je charakterizován vysokými opěrkami rukou, které se rozšiřují směrem ven, sedák je široký, pohodlný a hluboký, zatímco opěrky zad jsou čisté, vysoké a velmi pohodlné díky různé hustotě výplně. Gregory je pohovka, na kterou se vyplatí posadit a relaxovat, využít mnoho konfigurací a možnost integrovat stoly a podpěrné plochy přímo na nosnou konstrukci.

Cena a rozměry jsou uvedené za základní dvoumístnou pohovku.

Rozměry

šířka 218 cm x hloubka 102 cm x výška 87 cm (výška sedu 46 cm)

Čalounění

Na výběr z mnoha druhů snímatelného potahu v podobě ekokůže, mikrovlákna a látky nebo nesnímatelný potah z kůže

Výplň

Standardní PU pěna

Podnož

14 cm ocelová noha lakovaná vintage bronz, možnost změny - noha ve tvaru "L" z oceli s leštěnou chromovou nebo černou niklovou úpravou, výška 14 cm, lichoběžníková noha z hliníku s matnou hliníkovou nebo vintage bronzovou úpravou výška 14 cm, kovová tyč s černou niklovou úpravou nebo lakovaná ve vintage bronzu výška 15 cm

Polštáře

K sedací soupravě si můžete dokoupit dekorativní polštáře a přehozy na područky

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Telefon*
Styl: Moderní Katalogové číslo: 1GGY200
Značka: Doimo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Doimo - sedací soupravy