Powered by Smartsupp
search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Coral-2-_web

Moderní zahradní modulární sedací souprava Talenti Coral

Cena na vyžádání

Poptat produkt

Moderní zahradní modulární sedací souprava Talenti Coral

Moderní venkovní pohovka od italského výrobce Talenti. Luxusní pohovky, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každé zahrady.

Talenti je italský výrobce nábytku, který je známý pro svou kvalitní venkovní nábytkovou produkci. Společnost byla založena v roce 2004 a rychle si získala reputaci díky inovativnímu designu, který kombinuje funkčnost a eleganci. Talenti spolupracuje s renomovanými designéry, aby vytvořil moderní a stylové kolekce, které odpovídají různým vkusům a potřebám zákazníků. Jejich nábytek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost i při venkovním používání. Firma klade velký důraz na udržitelnost a používá ekologicky šetrné výrobní postupy.

Kolekce Coral je charakterizována materiály jako hliník a lano, které produkt zkrášlují a zajišťují jeho dlouhodobou kvalitu. Čisté linie a vyvážené kompozice této kolekce jsou obohaceny o řadu doplňků, které poskytují vysokou úroveň užitelnosti a komfortu. Lano se objevuje také jako detail na rukojetích sedadel, bočních stolech nebo pufech. Pohovky se vyznačují pevnými objemnými sedáky a dekorativními polštáři, což vytváří kontrast k židlím a lounge sedadlům, jejichž štíhlá a elegantní konstrukce přináší do kolekce lehkost.

Tato pohovka nabízí nepřeberné množství kombinací díky sestavení z jednotlivých dílů přesně dle vašich představ.

Polstrování

Textilní viz. technický list

Rozměry

Dle vámi zvolené kompozice

Podnož

Hliníková v barvě bílé nebo grafitové

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Telefon*
Styl: Zahrada Katalogové číslo: CORCX-BI
Značka: Talenti Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Talenti - Coral