Powered by Smartsupp

Exkluzivní VÝPRODEJ na showroomu! Sleva až 80% na vybrané produkty.

search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

61A7287

Moderní zahradní modulární pohovka Talenti Ocean

Cena na vyžádání

Poptat produkt
61A7287

Moderní zahradní modulární pohovka Talenti Ocean

Moderní venkovní pohovka od italského výrobce Talenti. Luxusní pohovka, která přináší elegantní a rafinovaný prvek do každé zahrady.

Talenti je italský výrobce nábytku, který je známý pro svou kvalitní venkovní nábytkovou produkci. Společnost byla založena v roce 2004 a rychle si získala reputaci díky inovativnímu designu, který kombinuje funkčnost a eleganci. Talenti spolupracuje s renomovanými designéry, aby vytvořil moderní a stylové kolekce, které odpovídají různým vkusům a potřebám zákazníků. Jejich nábytek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost i při venkovním používání. Firma klade velký důraz na udržitelnost a používá ekologicky šetrné výrobní postupy.

Modulární pohovka Ocean nabízí možnost přizpůsobit si venkovní obývací prostor podle vlastních potřeb a sestavit si pohovku, řeslo či taburet přímo na míru. Rychleschnoucí vyjímatelná pěnová výplň je snadno omyvatelná a odolná proti vlivům počasí. Plné a na dotek příjmené látky se dobře kombinují s velkými polštáři. 

Polstrování

Textilní látky v barvě šedá, holubí šedá, antická zelená a okrová

Rozměry

Dle vámi vybrané kombinace

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Telefon*
Styl: Zahrada Katalogové číslo: OCEAN
Značka: Talenti Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Talenti - Ocean