search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

CALLA_750X800 (1)

Moderní zahradní květináč Ethimo Bulbi Calla

Cena od 11 435 Kč

Poptat produkt
CALLA_750X800 (1)

Moderní zahradní květináč Ethimo Bulbi Calla

Moderní venkovní květináč od italského výrobce Ethimo. Luxusní venkovní dekorace, které přinášejí rafinovaný prvek do každé zahrady.

Ethimo je značka zahradního nábytku a doplňků, která spojuje tradiční řemeslné techniky s moderním designem, přinášející eleganci do venkovních prostor. Jejich produkty jsou známé pro svou kvalitu, pohodlí a estetiku, která přináší do zahrad a teras vzduch italského stylu. 

Květináče Bulbi od značky Ethimo jsou elegantním spojením funkcionality a designu pro venkovní prostory. Jejich moderní a minimalistický vzhled dodává eleganci zahradám a terasám, zatímco kvalitní materiály zaručují jejich odolnost vůči povětrnostním podmínkám. Díky různým velikostem a provedením poskytují možnost kreativního aranžování rostlin a květin, čímž přinášejí do exteriéru svěžest a harmonii.

Tento nadčasový betonový květináč nabízíme ve třech barevných provedení. Tento květináš lze doplnit o prvek Agapantus a vytvořit tím vyšší květináč na podstavci. Řemeslné zpracování dodává jejich povrchu neobvyklou texturu, zdůrazňující, jak pevný a jedinečně nedokonalý je každý prvek.

Rozměry

⌀ 41 x V 35 cm

Ke stažení:

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Styl: Zahrada Katalogové číslo: BUCLCS04
Značka: Ethimo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Ethimo - zahradní nábytek