Powered by Smartsupp
search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

i_17018_16950-rovere-madera-termocotto-01

Moderní kuchyně Lube Oltre

Cena na vyžádání

Poptat produkt
i_17018_16950-rovere-madera-termocotto-01

Moderní kuchyně Lube Oltre

Věhlasná italská značka Lube nabízí širokou nabídku škálu moderních a klasických modulárních kuchyní, které si můžete přizpůsobit podle svého vkusu a bavit se kombinováním různých materiálů a prvků.

Lube je renomovaná italská značka, která se specializuje na výrobu kuchyní spojujících špičkový design s inovativními technologiemi. Jejich kuchyně jsou známé pro precizní zpracování a použití kvalitních materiálů, což zaručuje dlouhou životnost a estetickou přitažlivost.

Jednou z klíčových vlastností kuchyní Lube je flexibilita a možnost přizpůsobení se individuálním potřebám zákazníka. Díky tomu si můžete snadno vybrat velikost, uspořádání a vzhled kuchyně podle svých představ.

Moderní kuchyně Oltre je symbolem inovace a moderního stylu, který se prolíná s praktičností každodenního života. Kolekce vyniká svou schopností přizpůsobit se individuálním potřebám a vkusu každého zákazníka, ať už se jedná o kompaktní městskou kuchyni nebo prostornou rodinnou kuchyni.

Lube disponuje širokým sortimentem doplňků, jako jsou spotřebiče, osvětlení, dřezy, police a další, které lze snadno integrovat do modulárního systému kuchyně. Samozřejmostí jsou tlumené mechanismy Blum, které zajišťují plynulý pohyb zásuvek a košů, což maximalizuje úložný prostor a zlepšuje funkčnost kuchyně.

Výhodou je možnost volby materiálů, povrchových úprav a kuchyňských desek, což umožňuje vytvořit kuchyni přesně podle vašich preferencí a stylu. Bez ohledu na to, zda upřednostňujete moderní lesklý design nebo rustikální dřevěný vzhled.

Kvalita, výkon a bezpečnosti produktů Lube jsou mezinárodně uznávány a certifikovány, jedná se o 100% italskou výrobu. Neváhejte kontaktovat naše obchodní zástupce, kteří vám pomohou z celým návrhem kuchyně. Cenová nabídka vám bude spočítána na míru přímo dle vašich požadavků.

Ke stažení:

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Styl: Moderní Katalogové číslo: LUBE_OLTRE
Značka: Lube Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Lube - moderní kuchyně