Powered by Smartsupp
search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

fdasa (3)

Zámecký televizní stolek Modenese Gastone Villa Venezia 11105

Cena na vyžádání

Poptat produkt
fdasa (3)

Zámecký televizní stolek Modenese Gastone Villa Venezia 11105

Zámecký televizní stolek od italského výrobce Modenese Gastone představuje luxusní a jedinečný prvek pro nejnáročnější klienty. Každý kus je ručně vyráběn italskými mistry a pečlivě přizpůsoben vašim individuálním potřebám a představám.


Věhlasná italská značka Modenese Gastone s dlouholetou tradicí nabízí širokou nabídku zámeckého, komerčního či bytového nábytku v barokním a klasickém stylu. Každý nábytkový kus je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů a je dobře udržovatelný. Navíc možné jej přizpůsobit vašim požadavkům. Spolu s luxusním nábytkem nabízíme i možnost zařízení celého interiéru od podlah, osvětlení, závěsů až po tapetování, a to v jednotném honosném duchu.

Barokní televizní stolek Villa Venezia bude originálním společníkem vašeho obývacího pokoje. Pevnost, stabilita a styl jsou pilíři tohoto vyladěného kousku nábytku.

Povrch je navíc velmi odolný a snadný na údržbu. Má ideální rozměr na televizní obrazovku. Součástí stolku je pět zásuvek a otevřený segment s policí. V Italieru vám můžeme nabídnout celou škálu televizních stolků v různých stylech.

 

Rozměry: délka 150 x hloubka 47 x výška 66 cm

 

Produkt lze jakkoli přízpůsobit, ať už rozměry barevné provedení, materiály, ale i zdobení, které může být podle vašeho návrhu, například i rodinný erb. 

Nábytek Modenese Gastone nejen zdobí interiéry, ale také vypráví příběh o bohaté tradici italského designu a uměleckého řemesla. Nabízíme exkluzivní služby i po dodání produktu. Neváhejte nás kontaktovat ohledně cenové nabídky, která vám bude připravena přímo na míru dle vašich specifických požadavků.

 

ZDE SI PRO INSPIRACI MŮŽETE PROHLÉDNOUT NAŠE ZÁMECKÉ REALIZACE.



 

Ke stažení:

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Styl: Baroko Katalogové číslo: 11105
Značka: Modenese Gastone Interiors Doba dodání: 2-4 měsíce
Kolekce: Modenese Gastone - Villa Venezia