Powered by Smartsupp
search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

48-(1)hgf

Zámecké zrcadlo Modenese Gastone Villa Venezia 11624

Cena na vyžádání

Poptat produkt
48-(1)hgf

Zámecké zrcadlo Modenese Gastone Villa Venezia 11624

Zámecká zrcadla v klasickém stylu od italského výrobce Modenese Gastone představují luxusní a jedinečný prvek pro nejnáročnější klienty. Každý kus je ručně vyráběn italskými mistry a pečlivě přizpůsoben vašim individuálním potřebám a představám.

Modenese Gastone je italská rodinná firma s dlouholetou tradicí, založená již v roce 1818. Specializuje se na výrobu luxusního nábytku v klasickém a neoklasickém stylu, který vyniká precizním zpracováním a použitím nejkvalitnějších a exkluzivních materiálů. Jejich nábytek je ručně vyráběný do nejmenších detailů jako je například ruční vyřezávání nebo zlacení štětečkem, což zajišťuje jedinečnost každého kusu a také výrobu každého kusu přesně dle vašich představ. Každý detail lze změnit na vaše přání.

Modenese Gastone klade důraz na detail, eleganci a kombinaci tradičních řemeslných technik s moderním designem, což je činí oblíbenými mezi klienty po celém světě hledajícími exkluzivní a nadčasové interiéry.

Italier má pro značku Modenese Gastone výhradní zastoupení pro celou ČR a SR.

Tato exkluzivní značka nábytku nabízí také exkluzivní služby jako je servis v případě jakéhokoli poškození.

Nadčasové nástěnné zrcadlo Villa Venezia v barokním duchu je stylový pomocník v koupelně, hale nebo třeba při líčení v ložnici. Naše luxusní zrcadlo vás naprosto okouzlí svou jedinečnou krásou. Toto zrcadlo opticky zvětší a rozzáří jakoukoliv místnost. Na požádání změníme jeho rozměry, barevné provedení, materiály, ale i zdobení, které může být podle vašeho návrhu, jako například i rodinný erb. 

Rozměry: délka 171 x hloubka 6 x výška 233 cm

Neváhejte nás kontaktovat ohledně cenové nabídky, která vám bude připravena přímo na míru dle vašich specifických požadavků.

ZDE SI PRO INSPIRACI MŮŽETE PROHLÉDNOUT NAŠE ZÁMECKÉ REALIZACE.



 

Ke stažení:

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Styl: Baroko Katalogové číslo: 11624
Značka: Modenese Gastone Interiors Doba dodání: 2-4 měsíce
Kolekce: Modenese Gastone - Villa Venezia