search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Concretoroundtable_concrete

Moderní zahradní stůl Ethimo Concreto kulatý

Cena od 20 909 Kč

Poptat produkt
Concretoroundtable_concrete

Moderní zahradní stůl Ethimo Concreto kulatý

Moderní venkovní stolek od italského výrobce Ethimo. Luxusní stolky, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každé zahrady.

tavolo-concreto-ethimo-01 tavolo-concreto-ethimo-02 concreto-tavolo-rotondo-ethimo concreto-tavolo-rotondo-basso-ethimo

Představení značky zahradního nábytku Ethimo je jako procházka po elegantní zahradě plné stylových kousků. Jejich design kombinuje pohodlí s estetikou, vytvářející harmonický prostor pro relaxaci a společné chvíle. Každý kus nábytku přináší do exteriéru dotek luxusu a kvality, ať už jde o lehátka, stoly nebo židle. Díky použitým materiálům a detailům se Ethimo stává symbolem vkusu a pohodlí v zahradním designu.

Ethimo používá dřevo s certifikací FSC, které pochází pouze z lesů, jež jsou monitorovány a procházejí přísnými procesy zalesňování, aby tak nedecimovali přírodu, která nás obklopuje a inspiruje.

Zahradní stoly od výrobce Ethimo představují dokonalou kombinaci elegance, funkčnosti a odolnosti. Jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, jako je teak, iroko či hliník, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a schopnost odolávat nepříznivým povětrnostním podmínkám. Design těchto stolů je inspirován středomořským stylem, přičemž klade důraz na detail a estetiku, což jim umožňuje harmonicky zapadnout do jakéhokoli venkovního prostoru. Ethimo nabízí širokou škálu velikostí a stylů, takže si každý může vybrat stůl, který nejlépe vyhovuje jeho potřebám a vkusu.

Zahradní stůl Concreto je vyroben z hliníkové/kovové podnože a desku můžete vybírat z dekoru laminátu nebo týkového dřeva. Stůl je dostupný ve 2 rozměrech viz technický list.

Ke stolu je možné přiobjednat krycí plachtu, která jej ochrání před nepříznivými vlivy počasí.

Rozměry

Ø 60/70 cm x V 74 cm

Podnož a deska

Kov/hliník, lamino/týkové dřevo

Ke stažení:

Poptávkový formulář

Styl: Zahrada Katalogové číslo: CNTPTM1H1D43HN
Značka: Ethimo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Ethimo - zahradní nábytek