Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Když je svítidlo zároveň i uměleckým dílem

18.5.2022
osvetleni_8

Svítidla bereme jako naprostou samozřejmost. Každý má přece doma v obýváku lustr, v ložnici na nočním stolku lampičku a v kuchyni často bodové osvětlení. Co kdyby se ale svítidla u vás doma nestala jen běžnou součástí, ale naopak perlou vaší domácnosti? Nechte se okouzlit originálními svítidly, která žádná návštěva rozhodně nepřejde bez povšimnutí.

 

Křišťálové lustry, které mají duši

Pohled na dech beroucí křišťálový lustr v nás okamžitě evokuje pocit luxusu. Spojujeme si je se zámeckými interiéry. Křišťálová svítidla se ale stále častěji objevují i v běžných domácnostech – nejen v moderních interiérech, ale i tam, kde majitelé dali přednost tradičnímu designu.

 

Žádný obyčejný lustr, ale pastva pro oko!

Kolikrát už vaše rodina, blízcí nebo přátelé obdivovali, jak vkusně jste si to doma zařídili? Kolikrát jste slyšeli chválu na pohodlnou sedačku, pěknou kuchyňskou linku nebo komodu v obýváku? A kolikrát už se vaši hosté s němým úžasem ve tváři podívali ke stropu? Možná ani jednou. Možná totiž vašim lustrům nevěnovali ani vteřinu pozornosti.

A jak by se vám líbila představa, že bez jediného slova, zato však s nadšením v očích a ústy dokořán, každý, kdo k vám přijde, bude obdivovat svítidlo visící z vašeho stropu a nebude se od něho moci odtrhnout?

Zažijte radost z každého stisknutí vypínače

I vy můžete do svého domova vnést pořádný kus luxusu, přepychu a dominance. Nechte se unést na vlně prvotřídního řemeslného zpracování. Dovolte svítidlům omámit vás dokonalostí i těch sebemenších detailů. Zažijte radost z každého stisknutí vypínače, kdy se lustr u vás doma rozzáří.

 

A je úplně jedno, jestli bydlíte v malém bytě nebo prostorném domě. Jestli se vaše bydlení nese v ryze moderním stylu s čistými liniemi a citem pro jednoduchost, nebo jestli dáváte přednost tradičnímu pojetí. Křišťálové lustry a svítidla se dokážou zabydlet všude.

Od obýváku po ložnici

Moderní osvětlení pyšnící se důmyslným řemeslným zpracováním se hodí prakticky všude. Možná se necháte okouzlit lustry do obýváku, kde doplní dominantní sedací soupravu i prostornou obývací stěnu. Nebo hledáte svítidlo do ložnice, kde nacházíte klidné útočiště a uvítáte zde romantický prvek. Či snad máte pocit, že krásný lustr je přesně ta poslední třešnička na dortu, která chybí vaší kuchyni k dokonalosti?

Nechtějte se spokojit s málem. Nekupujte do domácnosti některé z řadových svítidel, které má doma každý druhý. Chtějte pro sebe to nejlepší. Lustr, který bude chloubou vašeho domova, ať už si své místo najde v ložnici, obývacím pokoji nebo v jídelně.

Všechny svítidla od této úžasné značky naleznete ZDE

 

Tým návrhářů