Powered by Smartsupp

Exkluzivní VÝPRODEJ na showroomu! Sleva až 80% na vybrané produkty.

search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

1111

Moderní zahradní stůl Ethimo Rafael

Cena od 251 559 Kč

Poptat produkt
1111

Moderní zahradní stůl Ethimo Rafael

Moderní venkovní stolek od italského výrobce Ethimo. Luxusní stolky, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každé zahrady.

Představení značky zahradního nábytku Ethimo je jako procházka po elegantní zahradě plné stylových kousků. Jejich design kombinuje pohodlí s estetikou, vytvářející harmonický prostor pro relaxaci a společné chvíle. Každý kus nábytku přináší do exteriéru dotek luxusu a kvality, ať už jde o lehátka, stoly nebo židle. Díky použitým materiálům a detailům se Ethimo stává symbolem vkusu a pohodlí v zahradním designu.

Ethimo používá dřevo s certifikací FSC, které pochází pouze z lesů, jež jsou monitorovány a procházejí přísnými procesy zalesňování, aby tak nedecimovali přírodu, která nás obklopuje a inspiruje.

Zahradní stoly od výrobce Ethimo představují dokonalou kombinaci elegance, funkčnosti a odolnosti. Jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, jako je teak, iroko či hliník, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a schopnost odolávat nepříznivým povětrnostním podmínkám. Design těchto stolů je inspirován středomořským stylem, přičemž klade důraz na detail a estetiku, což jim umožňuje harmonicky zapadnout do jakéhokoli venkovního prostoru. Ethimo nabízí širokou škálu velikostí a stylů, takže si každý může vybrat stůl, který nejlépe vyhovuje jeho potřebám a vkusu.

Zahradní stůl Rafael je vyroben z týkového dřeva v kombinaci s mramorovou deskou. Dostupný je ve 3 modelech viz. technický list.

Ke stolu je možné přiobjednat krycí plachtu, která jej ochrání před nepříznivými vlivy počasí.

Rozměry

Dle vámi vybrané varianty viz. technický list

Podnož a deska

Týkové dřevo, mramor

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Telefon*
Styl: Zahrada Katalogové číslo: RATPQM1T1SMS
Značka: Ethimo Doba dodání: 8-10 týdnů
Kolekce: Ethimo - zahradní nábytek