Powered by Smartsupp
search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

bianca-sistema-lift-alzapersona

Moderní relaxační křeslo Vitarelax Bianca

Cena od 35 643 Kč

Poptat produkt
bianca-sistema-lift-alzapersona

Moderní relaxační křeslo Vitarelax Bianca

Moderní křeslo od italského výrobce Vitarelax. Relaxační čalouněná křesla s elektrickým mechanismem pro vaše maximální pohodlí.

Relaxační motorizované křeslo Bianca od italské značky Vitarelax je synonymem luxusu a pohodlí ve vašem domově. Jeho ergonomický design a špičkové materiály nabízejí dokonalé uvolnění a relaxaci po náročném dni. Nastavení polohy dle vašich preferencí a výškově nastavitelné opěrky pro nohy vám zaručí zážitek maximálního komfortu. Kombinace elegantního vzhledu a bezkonkurenčního pohodlí činí křeslo ideální volbou pro vaši obývací nebo relaxační zónu.

Jednou z největších předností tohoto křesla je jeho dvoumotorový zvedací systém Lift, který umožňuje uživatelům snadnější vstávání a usazování. Navrženo je s ohledem na zdravotní potřeby, poskytující ergonomickou podporu a pohodlí pro uživatele všech věkových kategorií. Značka Vitarelax poskytuje zákazníkům 2 roky záruky. Nosnost tohoto křesla je 120 kg. Tento typ křesla má polohovatelnou opěrku hlavy, díky které můžete pohodlně sledovat televizor. 

Nabízíme přikoupení dalšího příslušenství jako jsou potahy, válec pro snadné přemisťování, dvojitou opěrku pod nohy, systém dálkového ovládání, lithiová baterie nebo masážní desky. Použitý materiál je ekologický, bez obsahu volného formaldehydu a toxických látek. 

Čalounění

Na výběr z mnoha druhů látek. Čalounění je plně či částečně snímatelné, dle vámi vybraného druhu materiálu.

Rozměry

Š 76 x H 85 x V 120 cm / výška sedáku 45 cm

Výplň sedáku

Standardní výplní je polyuretanová pěna.

Polštáře

Ke křeslu si můžete dokoupit dekorativní polštáře a přehozy.

Ke stažení:

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Styl: Moderní Katalogové číslo: POLTRONA_BIANCA
Značka: Vitarelax Doba dodání: 6-8 týdnů
Kolekce: Vitarelax - moderní pohovky a křesla