search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Art.-895

Klasický konferenční stůl Scappini 895

Cena od 62 073 Kč

Poptat produkt
Art.-895

Klasický konferenční stůl Scappini 895

Klasický herní stůl od italského výrobce Scappini. Luxusní stoly, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každého prostoru.

Věhlasná italská značka Scappini&C. s dlouholetou tradicí nabízí širokou nabídku bytového nábytku v klasickém stylu. Každý nábytkový kus je vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů a je dobře udržovatelný. Navíc je možné přizpůsobit jeho barevné provedení vašim požadavkům. 

Nezbytností každého obývacího pokoje je odkládací stolek. S pohovkou a kobercem vytvoří útulnou místnost pohody a odpočinku. Tento masivní odkládací stolek skvěle poslouží k odložení dobrého šálku čerstvé kávy nebo rozečtené knihy. Bude nejen praktickým společníkem, ale také stylovým kouskem vašeho obývacího pokoje. Klasický obdélníkový stolek navíc nabízí i odkládací polici, která spojuje čtyři masivní nohy. Nabízený rozměr se hodí do všech pokojů.

Jedná se o zakázkový a typizovaný nábytek, lze měnit barevné provedení i čalounění. Použitý materiál je ekologický, bez obsahu volného formaldehydu a toxických látek.

 

Rozměry

Š 120 x H 66 x V 50 cm

Podnož

Čtyři masivní nohy

Ke stažení:

Poptávkový formulář

Styl: Klasika Katalogové číslo: 895
Značka: Scappini Doba dodání: 4-8 týdnů
Kolekce: Scappini - Klasika - obývací pokoj