Powered by Smartsupp
search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

comp. 401

Klasický dětský pokoj Ferretti kompozice 401

Cena od 342 022 Kč

Poptat produkt
comp. 401

Klasický dětský pokoj Ferretti kompozice 401

Italská značka Ferretti s dlouholetou tradicí nabízí širokou nabídku bytového nábytku v klasickém stylu. Kolekce Happy Night zahrnuje dětské pokoje, které jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů a jsou dobře udržovatelné.

Splňte sen vašich dětí a pořiďtě jim pohádkový dětský pokoj se značkou Ferretti. Nabízíme nespočet komopozic dětských pokojů. Veškeré produkty v kompozicích nabízíme i jednotlivě, tedy lze kombinovat i několik kompozic najednou.

Kompozice 401 dětského pokoje prolínají bílé a zelené prvky. Některé barevné kombinace komponentů lze změnit dle vašich požadavků.

Dětský pokoj značky Ferreti se zalíbí všem malým dobrodruhům. Navrhovaná kompozice obsahuje pohodlnou  postel. Postel je doplněna o noční stolek se zásuvkou. Kompozice obsahuje toaletní stolek, ke kterému je vybrán pohodlný taburet. V pokoji najdete také vysokou i malou lampičku. Prostorná modulovatelná skříň vyplní zbytek prostoru pokoje. Zároveň do ní uložíte veškeré oblečení i hračky. 

Kolekce obsahuje: modulovatelnou šatní skříň se zásuvkami, noční stolek, postel s dekoravaným rámem, toaletní stolek s dekorací, taburet, vysoká lampa, malá lampička. 

I vašemu dítěti rádi splníme sen o dětském pokojíčku, který mu budou všichni kamarádi závidět.

Ke stažení:

Přejete si objednat nebo máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

Patříme mezi špičky v bytových interiérech ve střední Evropě. Každý kus našeho nábytku je zcela jedinečný a vyráběný přímo na zakázku. Proto rádi splníme každé vaše specifické přání a očekávání a budeme individuálně řešit každou vaši objednávku.

Styl: Klasika Katalogové číslo: COMP.401
Značka: Ferretti e Ferretti Doba dodání: 6-8 týdnů
Kolekce: Ferreti - Happy Night - Dětské pokoje