Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Spolupráce se společností SATPO – návrh řešení interiéru

23.12.2022
obyvaci-pokoj-LOGO-satpo

Jsme velice rádi, že vám dnes můžeme blíže představit projekt návrhu interiéru pro luxusní rezidenci Holečkova House, který jsme měli tu čest realizovat. Při návrhu je vždy nutné pracovat s celým konceptem bydlení– lokalitou, prostředím, požadavky klienta, zkrátka aby vše hrálo na ty správné noty. Co myslíte, povedlo se?

 

Satpo - partner vašeho bydlení

Společnost Satpo je na trhu již od roku 1994 a nabízí kompletní služby v oblasti rezidenčních nemovitostí, především v rámci centra Prahy. Specializují se na nabídku luxusního bydlení a nadstandardních služeb klientům. A právě na jedné takové realizaci jsme se podíleli i my. Konkrétně šlo o návrh interiéru pro byt 3+KK s plochou 115.3 m2 v lukrativní lokalitě pod pražským Petřínem.

Oáza pohodlí a stylu

U tohoto projektu byl kladen důraz na moderní zpracování v luxusním a čistém italském stylu. Celý prostor je laděný do světlých tónů, které evokují útulnost a uvítají majitele po náročném dni s otevřenou náručí domova.

 

Při návrhu byly použity produkty značek Bonaldo a SantaLucia, které dokonale splnily nároky na nadčasovost interiéru. Pojďme si některé z nich představit blíže:

 

Sedací souprava Peanut

Ta je vždy bezpochyby dominantou celého prostoru. Zde byla zvolena prostorná sedačka atypického tvaru Bonaldo pro podtržení výjimečnosti budoucího domova.

 

Postel Fluff

Jak jinak účinně načerpat energii po náročném dni, než kvalitním odpočinkem. Postel Fluff, která byla použita do dětského pokoje, dopřeje mladému nocležníkovi vysoký komfort a zázemí pro klidné noci.

 

Osvětlení z řady Bon Ton

Veškeré osvětlení značky Bonaldo bylo pečlivě laděno v rámci celého bytu, aby dotvářelo celkový dojem a citlivě tak doplnilo tento moderní interiér.

  

Na všechny tyto produkty se můžete podívat v katalogu výrobce>>

 

Individuální přístup je pro nás základem úspěchu

Vždy se snažíme o to, aby nebyl projekt pouhým prostorem k užívání, ale aby skutečně splňoval každodenní potřeby a odrážel konkrétního klienta. I proto je každý navržený prostor unikátní.

Velikou roli v tom hraje široké portfolio produktů italského nábytku a doplňků té nejvyšší kvality, se kterým máme možnost plnit rozličná přání a nestandardní požadavky našich klientů.

Jistě Vás potěší i informace, že všem členům SATPO v Klubu Living www.klub-living.cz poskytujeme 10% slevu jako benefit.

Pokud vás cokoliv na projektu zaujalo nebo byste se rádi dověděli více o procesu zpracování návrhu vašeho interiéru, jsme tu kdykoliv pro vás.

 

Tým návrhářů