Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Rafinované Bonaldo nesoucí designérský podpis

29.4.2022
bonaldo-total-look-project-3

Přinášíme vám náš opravdový skvost na našem e-shopu, který představuje značka Bonaldo. Jedna z nejznámějších italských značek v mezinárodním měřítku a Italier jako výhradní zástupce pro ČR a SK. Kolekce Bonaldo jsou výrazem rafinované výroby v Itálii - stoly, židle, pohovky, postele, doplňky a osvětlení, a využívají se zde nejmodernější technologie a kvalitní materiály, které se pečlivě vybírají a mají certifikaci o pravosti.

Do vašich interiérů a prostorů vnesou opravdové kouzlo a neopakující se atmosféru.

Tato společnost z oblasti Veneto se sídlem v Padově byla založena roku 1936 jako řemeslná firma specializovaná na výrobu kovových postelí. V roce 1971 se Bonaldo poprví zúčastnil Milánského veletrhu Salone del Mobile. V následující dekádě byly do výroby úspěšně začlěneny rozkládací pohovky. Nabídka nábytku se rozšířila o křesla, židle, stoly a doplňky.  Objem vývozu se rok od roku zvyšval, což dokazuje, že Bonaldo je velmi oblíbená značka po celém světě. V roce 2000 podnikla značka Bonaldo první kroky v oblasti designu a zahájila úspěšná partnerství s mezinárodními designéry. 

 

 

Sophistication in every space

Krásné čisté linie, dostatek světla, kvalitní materiály a designový podpis každého z produktů. Bonaldo má své vlastní designéry. Na každém kusu produktu nese jeden z nich svůj vlastní otisk. Vše je dohledatelné na jejich oficiálních stránkách. Vše dokonale promyšlené a skvěle zapadíjící do interiérů. 

 

   

 

FEELING THE LIGHT

Atmosféra. To je to oč tu běží. Prostory mohou být sebekrásnější, ale jakmile jsou bezduché, ničím klienta nezaujmou. Světla jsou velmi šikovným řešením, jak si s atmosférou hravě poradit. Když je osvětlení přirovnáváno k uměleckému dílu, symbióza je na světě.

A to je přesně to, co Bonaldo dokonale umí.

 

   

 

KRÁTKÝ ROZHOVOR

PROČ A CO JE BONALDO?

 

Co si prvního si představíte pod pojmem Bonaldo? Design

Jaké nabízejí produkty a služby? Jen ty výjimečné. Vše je navrhováno vlastními designéry. Produkty nejsou žádné kopie. Co se týká služeb, pro architekty jsou dostupné 3D prvky a tím pádem veškerý sortiment mohou hravě vložit do svých vizualizací. Rychlé termíny dodání a široká nabídka materiálů a čalounění.

V čem je Bonaldo odlišné? Designem, svými produkty. Mají také vlastní kovovýrobu, díky tomu jsou schopni celý interiér sjednotit do jedné barvy např. podle RALky.

Čím je zajímavé? Prodává projekt celého interiéru bytu či domu (nejen nábytek, ale i osvětlení, koberce, dekorace). Kompletně interiér na klíč.

Proč architekti a designéři rádi sahají po této značce? Jsou jiní, cena za takovýto produkt je velmi přijatelná.

Jaké jsou jejich trendy? Moderní, minimalistické

Co je vystihuje? Jednoznačně design

Umí dělat atypické produkty? Ano

Kdo jsou jejich klienti? Architekti a vyšší střed klientely (náročnější klienti)

Jaké hodnoty zastávají? Vidět detail

Jakou potřebu zákazníků řeší? Být jiní. A také výjimečnými interiéry s konceptem a důrazem na detail.

 

''Spolu s erudovaným týmem designerů a architektů vytvoříme prostor, do kterého se budete rádi vracet. Který bude jen váš. Naše značka představuje souhrn kvality, jedinečnosti a moderních prvků. Záleží nám na tom, aby nábytek lahodil vašemu oku, stejně tak aby vám dlouho a dobře sloužil.'' Za Italier říká, jednatelka Lucie Votavová. 

   

 

A na závěr pár rad, jak poznat, že se jedná o kvalitní nábytek? 

Jak poznat kvalitní nábytek?
Na dnešním, dá se říci “přesyceném” trhu je těžké určit, který výrobce je opravdu tím kvalitním a který nikoli. V mnoha reklamách v televizi, na billboardech nebo v letácích na nás útočí slevy a akce. Jak ale vybrat opravdu kvalitní nábytek
a nenaletět? Máme pro vás pět rad:
1. Ověřte si výrobce - Zjistit kde a za jakých podmínek byl nábytek vyrobený.
2. Patent či ocenění výrobce - Dnes již většina kvalitních a seriózních obchodů vlastní několik ověřitelných faktů, například jako ITALIER, který nabízí nábytek stoprocentně vyrobený v Itálii.
3. Materiál - Pečlivě nastudovat, z kterých materiálů je nábytek vyrobený a zhodnotit, jestli je na daném kousku funkční. 
4. Nábytek či materiál si fyzicky osahejte - Jedná-li se o internetový obchod, tak se určitě nebát navštívit showroom, kde odborníci nejenže poradí, ale budete si moci svůj vysněný kousek vyzkoušet na vlastní kůži.
5. Recenze – Zjistit jaké jsou ohlasy na výrobce, ale i na daný výrobek od ostatních zákazníků.

 

 

       Váš tým návrhářů