Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Proč mít doma toaletní stolek

11.8.2021
(ČL-16)-1197-1024

Proč mít doma toaletní stolek?
Z průzkumu vyšlo, že žena stráví před zrcadlem až 55 minut denně. Zkuste si spočítat, kolik hodin to dělá za týden, měsíc, rok. Spousta času, viďte! U mužů je to poměrně méně, proto tento článek zaměříme na Vás, milé dámy. Jelikož je cca 60% žen alespoň jednou týdně s tím, co vidí v zrcadle nespokojená, tráví čas především svou úpravou. A k tomu nenajdete lepšího společníka, než je toaletní stolek!

Málo času a málo místa
Máte asi hodinku na to ze sebe udělat ráno člověka, ale musíte počkat, až celá vaše rodina vystřídá v koupelně? Právě pro Vás je toaletní stolek jako stvořený! Nemusíte se domáhat místa u zrcadla a pěkně v pohodlí své ložnice a bez stresu se nalíčíte
a upravíte. A vlastně u toho můžete i v klidu posnídat. Navíc si zde vybudujete své místečko, které vám nikdo jiný zabírat nebude, pokud ovšem nemáte doma malou dcerku. V tom případě se buďto budete muset podělit, anebo jí pořídit vlastní.
 
Stále anebo znovu in?
Již od 17. stolení se napříč generacemi používá tento neobyčejný kus nábytku. Popularita těchto stolků rostla a byla znamením jakési společenské prestiže. A je tomu tak i nyní. Toaletky se čím dál tím více objevují v ložnicích, šatnách či dětských pokojích.
A není se čemu divit. Každá žena, dáma, slečna dívka potřebuje svůj prostor, ať už se líčí hodně nebo málo. Je na každé z nás, jak svůj stoleček využijeme či zařídíme.

Praktický a navíc hezký
Nejenže poslouží prakticky, ale zkrášlí Vaši ložnici, nebo šatnu a vytvoří tak beauty koutek. Navíc to interiéru dodá na honosnosti, eleganci a luxusu. Doporučujeme sladit toaletní stolek se zbytkem celé ložnice. Máte-li ložnici v jednotném stylu, držte se ho! Aby vám toaletní stolek vyhovoval, určete správnou výšku a nezapomeňte i na umístění. Dbejte na to, abyste tam měla dostatek osvětlení, nejen umělého ale i denního. Mělo by se vám sedět pohodlně a přirozeně. Nejčastějším sezením k toaletním stolkům jsou malé lavice, taburety, či klasické židle bez opěrek.    

Zrcadlo, zrcadlo,..
Jak bychom mohli zapomenout na to nejdůležitější. K toaletnímu stolku bezpochyby patří zrcadlo. Protože bez něj by nám tento stůl sloužil možná tak jako stůl psací. Zrcadlo by mělo být dostatečně velké a nejlépe nasvícené pro lepší viditelnost. Pozor však také z jaké strany na vás svítidlo svítí a také jakou barevnou teplotu má. Zrcadlo je pomocník nejen při zkrášlování, ale také Vám celou ložnici či šatnu prosvětlí a opticky zvětší celou místnost!

 

Váš tým návrhářů