Powered by Smartsupp
search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

Modulární sedačky: Flexibilita a pohodlí pro každý interiér

17.7.2024
divano-avalon-collezione-divine-1-1-2048x1153

Modulární sedačky představují revoluci v oblasti sedacího nábytku, nabízejí flexibilitu, kterou klasické pohovky nemohou poskytnout. Díky své modularitě umožňují individuální přizpůsobení velikosti, tvaru a stylu podle vašich potřeb a prostoru. V tomto článku se podíváme na různé aspekty modulárních sedaček, včetně sestavení velikostí, čalounění, možností rozkladu, podnoží, matrace a mechanismů rozkladu.

 

Co jsou modulární sedačky?

Sestavení velikostí a tvarů

Modulární sedačky se skládají z jednotlivých modulů, které můžete libovolně kombinovat. To znamená, že si můžete vytvořit pohovku přesně podle svých představ – od malé dvoumístné sedačky po velkou rohovou soupravu. Možnosti jsou prakticky neomezené a můžete je kdykoliv změnit podle aktuálních potřeb.


Čalounění a materiály

Čalounění modulárních sedaček je dostupné v široké škále materiálů a barev. Od klasických látek až po luxusní kůže, každý si najde to své. Při výběru čalounění je důležité zvážit nejen estetiku, ale také praktičnost a údržbu materiálu.

 

 

 

Mechanismus rozkladu a matrace

Rozklad a jeho možnosti

Modulární sedačky často nabízejí možnost rozkladu, čímž se snadno promění v pohodlné lůžko pro hosty. Existují různé mechanismy rozkladu, které se liší svou jednoduchostí a pohodlím. Některé sedačky mají integrovaný systém, který umožňuje snadné a rychlé rozložení bez nutnosti odstranění polštářů.

    

Podnože a matrace

Podnože modulárních sedaček mohou být vyrobeny z různých materiálů, včetně dřeva, kovu nebo plastu, což ovlivňuje jejich vzhled a stabilitu. Při výběru matrace do rozkládací sedačky je důležité zohlednit její tloušťku a komfort. Kvalitní matrace by měla mít minimálně 10 cm tloušťku, aby poskytovala dostatečnou podporu a pohodlí pro spánek.

 

Styly modulárních sedaček

Moderní styl

Moderní modulární sedačky se vyznačují čistými liniemi a minimalistickým designem. Jsou často čalouněny v neutrálních barvách, jako je šedá, bílá nebo černá, a doplněny kovovými nebo dřevěnými podnožemi.

    

Klasika

Klasické modulární sedačky jsou elegantní a nadčasové. Mají tradiční tvary a jsou často čalouněny v bohatých, teplých barvách, jako je bordó, zelená nebo hnědá. Dekorativní prvky, jako jsou vyšívané vzory nebo dřevěné detaily, dodávají těmto sedačkám charakteristický vzhled.

    

Baroko

Barokní modulá rní sedačky jsou extravagantní a luxusní. Vyznačují se bohatými texturami, zlatými nebo stříbrnými detaily a složitými vzory. Tyto sedačky jsou ideální pro interiéry, které chtějí působit dojmem opulence a historie.

    

Glamour

Glamour modulární sedačky spojují moderní design s luxusními prvky. Jsou často čalouněny v lesklých látkách nebo kůžích a zdobeny křišťálovými detaily. Tento styl je ideální pro ty, kteří chtějí, aby jejich interiér vypadal elegantně a sofistikovaně .

    

Akce -10% celý červenec

Po celý červenec probíhá u Italier speciální akce, během níž můžete na všechny naše modulární sedačky získat slevu 10%. Tato nabídka je skvělou příležitostí, jak si pořídit luxusní a flexibilní nábytek za výhodnou cenu.

Modulární sedačky nabízejí nespočet možností přizpůsobení, díky kterým se snadno stanou středobodem vašeho obývacího pokoje. Ať už preferujete moderní, klasický, barokní nebo glamour styl, vždy si můžete být jisti, že najdete sedačku, která dokonale zapadne do vašeho interiéru a splní všechny vaše potřeby. Navštivte Italier a objevte naši širokou nabídku modulárních sedaček, které vám přinesou komfort a luxus, po kterém toužíte.

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru pro další inspiraci a novinky. Sdílejte článek a podělte se o své zkušenosti s modulárními sedačkami. Těšíme se na vaši návštěvu na Italier - sedací soupravy a na vaše dotazy a názory.

 

Váš tým návrhářů