Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Jak si domů přivést kus přírody

5.5.2022
277771511_421096719928723_4142368256720961399_n

 

Proměnte svůj domov v zelenou oázu

Pomocí několika správně zvolených rostlin lze z bytu udělat zelený chrám, díky kterému zapomenete na šeď městských dnů. Rostliny nejen skvěle vypadají, ale především mají pozitivní vliv na psychiku. Bez pokojových květin si jde bydlení asi sotva představit. Ani si neuvědomujeme, jak mnoho nás zeleň v prostředí ovlivňuje. Ve většině domácností samozřejmě narazíte na pokojové rostliny, které obklopují okenní parapety, ale co již často nevidíte, jsou velká promyšlená zelená díla. Vertikální zahrady, či mohutné květináče se zajímavým kouskem zeleně. Tyto prvky rázem promění celý interiér. A skutečnost, že se o ně ani nemusíte starat, je už jen opravdová třešnička na dortu. 

O čem vlastně mluvíme?

Žijeme v 21. století a svět okolo nás nám přináší velmi mnoho možností. Přesně tak, je tomu u polopřírodních rostlin. Vneste do interiéru krásu přírody, díky které vytvořiíte osobitou atmosféru a emoce. Polopřírodní roslitny patří do jakýchokoliv interiérových prostor, ať už pro komerční nebo soukromé účely. Kombinace 100% přírodních kmenů, nejjemnějších umělých listů a ruční zpracování zaměřené na detaily je to, co dělá tyto výrobky tak speciální. Každá rostlina a strom je jedinečným kouskem, jehož cílem je zlepšit krásu přírody a okolního prostředí. Hned vám to vysvětlíme. Ale nejdříve se podívejte sami. 

        

 

       

 

Proč zvolit polopřírodní rostliny ILA?

Většina výrobců vyrábí stabilizované („mumifikované“) rostliny: rostliny, které jsou polo-přírodní, ale jsou zpracovávané za pomoci formaldehydu a glycerinu.
Takto zpracované rostliny uvolňují do prostoru nežádoučí látky a stávají se tak zdraví škodlivé. Po určité době začínají páchnout (mají v sobě příliš chemie) a jsou velmi hořlavé. Jejich životnost je také omezena.
Společnost ILA patří mezi první společnost na světě, která vytvořila koncept Semi-Natural ve výrobě stromů a rostlin. Kmeny a stonky našich rostlin jsou přírodní. Tento rostlinný materiá je získáván z různých koutů světa s ohledem na ekologii. Rostlinné části jsou ošetřeny proti veškerým parazitům a houbovým onemocněním. Tento proces umožňuje našim stromům udržet si přirozený a krásný vzhled po dlouhou dobu.

Jaká je výroba a jejich vlastnosti?

Lístky jsou tvořeny z kvalitní polyesterové látky. Každý druh lístku má svou vlastní výrobní formu. Díky tomu je každý lístek originální a vyjímečný. Kvalitní polyester je odolný vůči blednutí a ohýbání lístků.
Rostliny jsou ze své podstaty méně hořlavé, protože neobsahují formaldehyd a glycerin. Na požadavek klienta je možno objednat nehořlavé rosltiny, vhodné do komerčních prostor. Výroba a export probíhá v Itálii a materiály jsou dovezeny z celého světa. Díky kvalitním materiálům a zpracování Vám zaručujeme záruku životnosti rostlin, až 100 let.

Lístky: různé barvy a textury. Navrženy a vyrobeny s pečlivou pozorností k detailu našimi botanickými odborníky, aby byla zajištěna maximální věrnost přirozeného vzhledu. Technologické a inovativní materiály, ze kterých je lístek vyroben, zabraňují usazovaní prachu na povrchu a propůjčují každému detailu přirozený lesk, který se v průběhu času nemění. V případě požadavků můžeme doplnit požární odolnost lístků s navýšením ceny o 10%.

Kmen: všechny kmeny výrobce Ila jsou šetrné k životnímu prostředí a pocházejí z oblastí, které podléhají zalesňování. Jsou zachráněny před zničením (prochází konzervačním procesem, biologické ošetření pomocí neemu - přírodní bylina) a užívají si nového života, jako elegantní a ekologicky udržitelné. Nevyžadují zavlažování, prořezávání, hnojení ani žádnou údržbu. Ušetří čas, energii a především vodu tím, že spojí praktičnost a harmonii v designu s potřebami naší planety.

Součástí ceny jsou také květináče. 

 

      

 

 

Ale co je nejlepší zpráva?

Údržba. Všechny tyto stěny a rostliny jsou potěšením i bez nutnosti zalévání a další údržby.

    

 

Řešení vám na míru? ANO 

Každý strom jsme schopni vytvořit individuálně. Na požadavek klienta - v různé výšce, hustotě a šířce větví. Každý strom může být originální a tvořený jako nový strom. Vše tedy záleží na možnostech a představivosti. A věřte, že nic není nemožné :) 

Stačí nás kontaktovat a vše spolu doladíme. Konktaktní formulář naleznete zde.

 

Podívejte se jak vznikají mistrovská díla:

 

Váš tým návrhářů