Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Italský nábytek

11.8.2021
(ČL-17)-1590-1024

Italský nábytek
Zajímá Vás, čím vším se naše firma zabývá? Vrtá Vám hlavou proč zrovna Itálie a její nábytek? V tomto článku se všechno plus ještě něco navíc dozvíte!
   
Itálie kolébka umění a designu

Jako hlavní dodavatele máme pravé italské povětšinou rodinné firmy, které dokáží zaručit kvalitu, tradici a originální design! Vždyť Itálie byla vždy kolébkou těch největších umělců jako například Leonarda da Vinci a vzniklo zde několik základních uměleckých slohů jako třeba: baroko, renesance ale i románský sloh. Proto věříme, že italský nábytek se svojí uměleckou historií je správnou volbou jak pro nás, tak i pro Vás! 

Které styly nábytku Vám můžeme nabídnout? 
Naše firma se zabývá a spolupracuje s firmami zaměřující se hlavně na styl baroka, klasiky, moderny a glamour. To však neznamená, že pokud Vás ani jeden z těchto stylů nezaujme, dostaneme se do úzkých! Ba naopak, je to pro nás výzva! A my uděláme maximum, abychom Vám našli to, po čem toužíte. Věříme totiž, že si u nás vybere úplně každý!

O nábytku
U nás jsme schopni Vám zajistit nábytek všeho druhu jak do ložnic, dětských pokojů, obýváků, pracoven, šaten, chodeb, hal, ale i do veřejných prostorů jako jsou například konferenční místnosti, restaurace, kavárny, hotely, penziony a apartmány. To vše v souladu s platnými normami, ergonomickými zásadami interiérů a praktičností. Náš nábytek je vysoce kvalitní, vyrobený z těch nejlepších materiálů a zpracován na té nejvyšší úrovni. 

Návrhy na míru
Náš tým skvělých zkušených návrhářů Vám rád navrhne Váš domov či podnik! Stáčí nás kontaktovat na eshop@italier.cz a my se Vám ozveme, interiér či exteriér zaměříme a zpracujeme grafický návrh, který Vám předložíme ve vizualizacích. Vy si pak budete moci všechny materiály osahat a vybrat ze vzorníků na společné schůzce, při které Vám se vším nadšeně poradíme.

Tak do toho! Váš vysněný interiér/exteriér je na dosah!
 

Váš tým návrhářů